Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOTT NYTT ÅR

I morgon ska jag åka med tåget,
tåget som ska föra mig till min vän

Jag tänker på er här på poeter.se,
vad ni betyder för mig,

Jag vet att jag kommer att sakna er,
under den här veckan jag blir borta

Jag önskar att ni alla, får ett fint år,
det år som snart är här, det nya året
med sitt oskrivna blad

Jag hoppas att glädjen ska finnas
hos er, att ni fortsätter att skriva,
till glädje för er själva, och alla oss
som läser

Så nu vill jag till er, mina skrivarvänner,
och alla er andra, önska er ett riktigt

GOTT NYTT ÅR!!!!

anits 28 december 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-28 23:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en så finstämt välskriven nyårshälsning, önskar nu en riktigt god fortsättning...
2009-01-07

  Maria T
Hoppas du har det riktigt fint hos din vän
2009-01-05

    Maria Malm
Ha det så fint och ett Gott Nytt År själv!
2008-12-30

  Bibbi VIP
Tack detsamma och ha det så jättebra!
2008-12-30

  Annette Andersson
Tack det samma!
2008-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Tack detsamma, min vän.
Och tack för vad du gav mig och oss under året som gick!
2008-12-29

  Elaine.S VIP
Önskar dig detsamma....och fina dagar!!
2008-12-29

  friheten
Tack detsamma och hadet så underbar med dn vän!
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP