Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JÄRNHAND

följsam som silke

i en östersjöbris

sträcker behagfullt på sig

för sin markis

måsarna skränar

på sitt kaxiga sätt

champis och pommac

du mousserar, yvette!

och där yvette går in

går vettet visst ut

mayhem och bedlam

där du varit förut

läpparna glänser

sjunger: "take me, i´m yours"

här kommer annabellas

louis quatorze

hur många ljus i tårtan?

hur ska det gå?

hur mycket vågar sig

en kärlekskrank på?

längtan är lava

i en brinnande ström

nu får en man begrava

ännu en dröm...

LARZ GUSTAFSSON   081230




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-30 09:14



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jättefin!"och där yvette går in går vettet visst ut" ja det är så det är när man är kär!!! *skrattar*
2008-12-30

  mare VIP
Längtans dröm........vackra rader...
2008-12-30

  JNI
Dom raderna var riktigt bra !
2008-12-30

  Måna N. Berger
Jag ser havet i din dikt. Där alla drömmar, förr eller senare går i kvav, kanske..
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP