Melodi: "N*I*C*O*L*I*N*A" (Anna Öst)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Melodi: "N*I*C*O*L*I*N*A" (Anna Öst)


ATT FINNAS TILL



att finnas till
kan bli en ryslig pina
om hela livet
späckas med tristess
när alla glädjekällor
verkat sina
man sjunger:
bye, bye love
bye happiness...
när jag blev tillfrågad
om jag var livstrött
så var jag ärlig nog
att svara ja
jag kände mig
så obeskrivligt nednött
och jag mår fortfarande
inte bra

LARZ GUSTAFSSON

080624




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-01 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP