Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granne med svek och sorg

Att yttra ordet svek är så långt ifrån smek och lek
att någon som yttrat det i historien inte bättre vet
och det är granne med svek
Att säga ordet sorg är kanske inte rätt ord och rätt gjort
men dessa olustkänslor och ångest uppå vår jord och här i vår borg
är granne med sorg

För det är enbart människor med melankoli
som i djupet av världen kan finna och se glädjen däri

LPWJ 30/12/08




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 754 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-03 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP