Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STÖRRE ÄN LIVET


det är oerhört stort
det är större än störst
allt det stora Du gjort
det som släcker min törst
det som mättar min själ
med ett sannskyldigt bröd
Du som pinats ihjäl
Du som lidit min död

universums oändlighet
skapats av Dig
men till mig i min skändlighet
böjde Du Dig
för att frälsa och upprätta
kom Du hit ner
Du som skapat allt liv
Du som allt vet och ser

när så lagen med budorden
stenade mig
och jag då bad om nåd
blodet renade mig
så av nåd genom tro
nu rättfärdig jag står
den som renats i blodet
till himmelen går


LARZ GUSTAFSSON
24/1 2008







Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-03 08:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Ljuvligt, härligt, underbart !!!
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP