Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släkt

Har man inga affärsförbindelser eller emotionella förbindelser
så behöver man inte träffas
Vänner väljer man och man kan även hjälpa vilken människa
som helst i nöd
Allt har sin tid och har det ej sin tid så har den tiden
kastats väck
Kan tillbakabringas i minnet enbart minns därför detta alltid,
minns det ni håller på med nu, innan och efteråt.
Innan släkten blir som en gammal ex-fru, något som det inte blev
någonting med.
I alla fall inte vad som sades då du var ung;
vid dagar vid havet och stilla sjöar, då natten var ljum.

LPWJ 01/07/08
http://lordparzifal.blogspot.com/2008/07/slkt.html




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 596 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-03 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP