Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen


Ingen
tagg på rosen
är så liten och obetydlig
att man ej kan
sticka sig på den




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 350 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-01-05 12:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Sanna dina ord säger jag
fy bubblan som de där vassa små kan stickas!!
2009-02-09

  Ronny Berk
även i sin vackert knoppande utslagenhet, väldoftande , kan finnas små sticksliga spetsfundigheter,
intressant med dessa blomstriga metaforer inför den mänskliga samvaron...
2009-01-07

  * Ammi *
stämmer helt !!
tänkvärda ord ..
2009-01-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst
så det är med
sådana där! Käck
utstickande text!
2009-01-05

  Carola Zettergren
Så sant...snyggt och tänkvärt!
2009-01-05

  Mona*
Ord kan verklogen döda och man bör tänka på vad man säger och vad det är man egentligen vill. Men!! Om man skaffar sig tjockt skinn på de mest utsatta platser på kroppen gör en lilten tagg ingenting...
2009-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Kommer man bara tillräckligt nära så...
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm