Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas ingen tar illa vid :)


När jag var liten

Så var allting så mycket lättare, för,


\"jag minns när jag var liten
jag minns det som igår

när sno**en min var liten
och hade inge hår,


nu har den vuxit till sig
och skaffat sig peruk

reser sig för damer
och kalla sig för K*K.\"



Tjejer/Kvinnor/Damer kan,
driva en till VANSINNE


Tro mig :)








Övriga genrer av Fredrik82
Läst 541 gånger
Publicerad 2005-08-23 22:08



Bookmark and Share


  Markattan
Kul skrivet! Och jag tror dig helt och fullt, men vet att det kan vara tvärtom också :o)
2005-08-23

  Teddy
..ha ha..tack för den trudelutten..Jo sjöngs i mitt huvud..
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik82
Fredrik82