Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt skriven för några år sedan, då jag var 12


Krossat glas

Jag faller ihop till marken
Hör du ljudet av krossat glas.
Jag krossas, mot marken,
gömd bland smutsen.

Du är inte där, men du
kanske hör hur jag
faller i tusen bitar
av sorg, förtvivlan och smärta.

De ligger där på marken,
och skär genom min bara hud.
Mina krossade drömmar,
jag faller ihop
krossat glas.




Fri vers av Den outtalade
Läst 795 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-07 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade