Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Om Gud är kärlek * www.poeter.se/Las+Bok?book_id=1810 *


om gud är kärlek #20

 
om gud är kärlek
så måste tjänst för gud
kunna definieras som

relations-coaching




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 501 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-09 18:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, kristendomen är en relation, inte en religion.
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson