Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRNIMMELSER

blåser ovädersmolnen bort
och bär vindarna bud om frid?
finns det nåd av en sällsam sort
i en föga barmhärtig tid?
är den luft som jag andas hög
fast min kropp känns så slö och trög?
står du ut med en resa i natt?
och då menar jag verkligen NATT...

dras du med i min onda cirkel
om du läser på nära håll?
är du gjord av ett hållbart virke?
står du fri från kontroll och troll?
blir det omvälvning i din världsbild?
ritas kartorna om igen?
störs din tanke av något särskilt?
finns det gränser för friheten?

LARZ GUSTAFSSON 12/7 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-09 22:28



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Oerhört tankeväckande...
Jag gillar dina frågor
din veksamhe.
Men i förnimmelens tid,
finns bara en sak -
det som ger säkert svar
Jesus är med på vägen!!!/B
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP