Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att kunna göra det jag vill och känner, har blivit så viktigt för mig


JAG FÖRSÖKER SAMLA MINA TANKAR

Jag försöker samla mina tankar,
tänka efter, få klarhet i vad jag
vill

Jag känner inom mig, att nu är
det dags, att jag börjar tänka
på mig själv, göra det som har
blivit så viktigt för mig

Är jag dum, är jag ansvarslös,
när jag tänker på mig själv, men
jag känner, är det inte äntligen
dags, för mig att börja leva, leva
mitt eget liv, inte göra det som
andra tycker är bäst för mig

Så jag sitter här, söndagen den
11 januari 2009, och försöker
samla mina tankar, det är inte
lätt, men jag börjar förstå, att
även jag har rätt, till mitt alldeles
egna liv, utan att någon lägger
sig i


anits 11 januari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-11 10:49



Bookmark and Share


    Maria Malm
Du har all rätt i världen att tänka på dig själv! Man kan inte sätta andra i första hand hela tiden (jag vet att jag inte är rätt person att yttra mig på det viset..men ändå..)
2009-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag uppmuntrar dig att läsa Psaltaren.
2009-01-11

  Ronny Berk
svårmodiga men förhoppningsfulla tankar väl förmedlade, ja...
2009-01-11

  Eaglemountains VIP
Du är inte dum eller ansvarslös,
Du ska tänka på Dig själv
och bestämma över Dig själv,
och leva DITT EGET LIV, inte som
alla andra tycker att Du ska leva!

Du är en god och fin människa,
och Du ska vara Dig själv,
bara Dig själv, som Du tycker,
och göra och uppföra Dig
efter vad Du själv bestämmer ....
2009-01-11

    Madeleine Ågren (Maduska)
Bästa medlet mot panikångest: Ta plats! Bre ut dig! Kräv ditt livsrum! Gör det du vill! - Ja, det ÄR äntligen dags för dig att börja leva.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP