Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FABIAN

stimulera mig

entusiasmera mig

intressera mig

så skall jag frappera dig

allt är lika tyst

som fabian månssons byst

det är tråkigt när

ingenting händer här...

 

LARZ GUSTAFSSON  090111




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-11 20:21



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
hahaa, du är rolig också!
2009-01-13

    Tea Alex
Känner igen mig precis!!!
2009-01-12

  Måna N. Berger
Inte lika tyst som här.. Här blåste stormen ut det elektriska lyset.
Förvåna mig då!
2009-01-11

  Marie Å
Du överraskar hela tiden :-)
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP