Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tulpaner påminner att våren nalkas


VÅREN

jag kunde inte motstå dom, där dom
stod i affären, och lyste upp med sin
vackra röda färg

Det var våren, som kom till mig i en
bukett vackert röda tulpaner

Så nu står dom här, på mitt köksbord,
delar platsen med en tomte

Jag vet det är i dag, julen ska dansas
ut, men några dagar till, vill jag mina
tomtar kvar

Så nu delar en bukett tulpaner, platsen
på mitt köksbord, med en älskad tomte

anits 13 januari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-13 20:01



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-01-13

    sajo
Och med en enkel tulepan oppå bemärkelsedan får du sjunga
då Knut idag firas.

Kul med denna vårens blomma.
2009-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag föredrar tulpaner. Alla gånger.
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP