Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplett

Är du i mig?
Är det du?
Är det jag?
Du är jag

Min älskade musa, min kvinna
och min fruktade man
oh, helige ande
oh, stora vita ljus
jag går med dig
och du är i mig

Älskade fuktiga skog
ge mig av din mångfald
och förgänglighet
din kraft är urgammal
skör men förödande
oh, helige ande skydda mig
i din evighet
och i er enhet
blir jag komplett.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-17 21:04



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Denna gillar jag, ser den inre kvinnan och inre mannen här, som samspelar...säkert plats för fler tolkningar...ja den rymmer plats för mer....applåder!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin