1 Joh 1:9" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1 Joh 1:9


DET ÄR ALDRIG FÖR SENT




det är aldrig för sent
sa en röst inom mig
just när jag var på väg att ge upp
tänk på petrus den gången
då han brast i gråt
när han hörde en galande tupp
hans förkrosselse ledde
till omvändelse
och han fylldes med ny tillförsikt
framför allt blev han fylld
med den himmelska kraft
som för oss är den enda av vikt


det är aldrig för sent
broder, syster, kamrat
när din koleld har slocknat och dött
kylan plågar din kropp
det är slut på din mat
allt ditt läckra egyptiska kött
du bar eld i din mantel
den svedde dig svårt
men i gilead finns balsam i dag
detta liv är en kamp
det är tufft, det är hårt
men Han möter dig
när du är svag


det är aldrig för sent
du kan komma igen
vem har sagt dig
att loppet är kört?
du är lurad, min vän
utav själsfienden
som har slaktat och stulit
förstört
om du lyssnar till lögnen
så binds du av den
men Guds sanning kan göra dig fri
det är aldrig för sent
Livet segrar igen
Livets Furste går inte förbi!

LARZ GUSTAFSSON
070811





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-19 06:47



Bookmark and Share


  Nasrin
Underbart!!!!!!
Kärleksfull och öm!
2009-01-19

  mare VIP
Helt underbart skrivet !!
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP