Min gode vän Håkan Ahlström (frid över hans minne) tyckte att Nattrafik skulle vara ett bra namn på ett band. Det håller jag med om." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min gode vän Håkan Ahlström (frid över hans minne) tyckte att Nattrafik skulle vara ett bra namn på ett band. Det håller jag med om.


NATTRAFIK

nattrafik på väg till norrland
och till göteborg
all neon som lyser över
gator, över torg
människor som hoppas på ett
lyckligare liv
några spelar bingolotto
andra slåss med kniv

livet går sin gilla gång
i hyreshus och slott
medan hela globen snurrar
mot sitt sammanbrott
kalle pussar anna i en
smutsig trappuppgång
och på en balkong skrev nån
en egendomlig sång

vem ska trösta knyttet
och på vem ska alla tro?
ska du sälla dig till dem
som helst vill stå och glo?
jag är mantalsskriven
i en annan dimension
nattrafik mot gryning
bort från varje skymningszon

LARZ GUSTAFSSON

080723




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-19 07:34



Bookmark and Share


  greajt
åh...
du gör mig stum
2009-01-19

  Carola Zettergren
Tjusigt!!!
2009-01-19

    Tea Alex
Lustigt två av mina kompisar som var ihop ett tag, heter Anna och Kalle. *funderar*
2009-01-19

  mare VIP
Härliga rader att läsa !!
2009-01-19

  kath
vilken underbar text och musiken flödar ...
2009-01-19

  Elaine.S VIP
Det här var riktigt bra ...denna betraktelse!!
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP