Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÅNGENSKAP

du som tror

du är fri

tänk så lurad

man kan bli

du är fastkedjad i

syndens tunga slaveri

en gång satt

jag själv fast

Jesus kom

och bojan brast

så min gamla natur

kan ej läggas

mig till last

Gud har inge pardon

med din fagra illusion

verkligheten regerar

på himlens enda tron

det är sanning

som frigör

och inte fantasi

önsketänkande

eller nån form

av svärmeri

du har skapat en avgud

som är din marionett

och en gud mer lik dig

har jag aldrig nånsin sett

han är anden i lampan

han är vadhelst du vill

vill du nå himlens land

räcker han dock INTE till!

LARZ GUSTAFSSON  090119




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-19 14:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet......
2009-01-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag kapitulerar genast...för jag vill inte missa målet!!!/B
2009-01-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag kapitulerar genast...för jag vill inte missa målet!!!/B
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP