Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JOHAN

aldrig mer

ska han gå över bron

han har gått på sin sista bro

han var svag

men förblev dock i tron

en beprövad, förankrad tro

aldrig mer

ska han le på vårt torg

sina soliga leenden

han har lämnat mitt hjärta

i sorg

men en dag

ska vi ses igen

LARZ GUSTAFSSON   090119




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-19 15:07



Bookmark and Share


  mare VIP
Härliga hopp !!!
2009-01-20

  Elaine.S VIP
En förlorad närhet , en sorg att bära...
2009-01-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Sorg..är en av de största saknaden.....kraaaaam/B
2009-01-19

  kath
Det är svårt att mista vänner, de går iväg med så mycket.
2009-01-19

  Suzy med punkterna
Hoppet om en dag! Vackert!
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP