Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HJÄRTATS SKATT

just där ditt hjärta är

ska skatten vara

kanske i pengar som

hos bert i skara

materialismen är

en märklig snara

och där ditt hjärta är

ska skatten vara

trons fader abraham

och hustrun sara

var bland de rikaste

norr om sahara

för den var rikedomen

ingen fara

för hjärtat fanns hos Gud

där det ska vara

ja, där ditt hjärta är

ska skatten vara

det gäller att ha alla

papper klara

och för ditt liv kan

bara du ansvara

låt dig ej toppridas

av mörkrets mara

LARZ GUSTAFSSON   090120




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-20 11:57



Bookmark and Share


  Marie Å
"just där ditt hjärta är
ska skatten vara"
En tankeställare.... var är mitt hjärta......
2009-01-20

  Måna N. Berger
"Människan är inte där hennes skor står, hon är där hennes drömmar är." Citat från en skylt jag har. Alltför mycken tid får vi tillbringa i våra toppstyrda skor. När vi sparkat av oss dem kan vi vara de vi verkligen är, av hjärtat!
2009-01-20

  kath
ja, i hjärtat bor vår skatt
2009-01-20

  mare VIP
Så sanna ord !!
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP