Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har också hänt att jag använt "glimtvis", fast det är ju inte riktigt samma sak...


TÄMLIGEN

jag har ett favoritord

nämligen

det användbara ordet

"tämligen"

ett ord jag tog mig för

att granska

det är en synonym

för "ganska"

LARZ GUSTAFSSON  090121




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-21 08:08



Bookmark and Share


  kath
Kalas!!!!!!!
2009-01-21

  Måna N. Berger
Herr Gustafsson börjar ju bli i klass med gamle gode Alf Henrikson! Bravo!
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP