Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns sådant jag vill glömma, men det sitter så djupt, är så svårt


DET FINNS DET SOM ÄR SVÅRT ATT GLÖMMA

Balkongen minns jag, den var stor
gick i vinkel

Jag minns att jag tyckte om den,
hände det något som jag var rädd
för, var det lätt att som litet barn,
hoppa över balkongräcket och fly,
trots att det var ganska långt ner
till marken

Jag minns hur jag kunde sitta under
bordet på balkongen, krypa långt in
i hörnet och gömma mig, duken som
ofta låg på bordet, var också bra den
dolde mig ganska bra, när du letade
efter mig

Jag minns din blick, när du till slut fann
mig, dina svarta hatiska ögon, som gjorde
så ont i mig

Varför hatade du mig så?

Vad hade jag gjort dig?

Jag var ju bara ett litet barn...........

Tankarna kommer ofta, när jag inte mår
bra, oftast när värken gör mig illa, och
när hjärtat har det jobbigt, när mitt psykiska
tillstånd inte är det bästa, det är då tankarna
kommer, tankarna jag inte vill tänka

Så kommer andra tankar, jag kanske inte
varit den jag är idag, om mitt liv varit annorlynda,
det är det ingen som vet, men Han har visat
mig vägen, varit min tröst och hjälp genom
åren som gått, bara Han vet

anits 23 januari 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-23 14:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag hade själv en jobbig uppväxt. Ett ord som hjälpt mig att bli en övervinnare har varit Rom.8:28 att "allt samverkar till det bästa för den som älskar Gud"
2009-01-27

    Madeleine Ågren (Maduska)
Nej, sådant vill man glömma, men i hjärtat finns det spår. Kramar dig gör vi alla dina läsare/M
2009-01-23

  Fånga dagen
ush vad hemskt jag var ofta rädd jag med som barn för min mamma och för mobbarna i skolan så gömde mig med ofta på olika ställen :(
Kram till dig
2009-01-23

  Mr Lindemann VIP
Berörande och en text som tar tag i läsaren från första början
Det är en god berättelse som är värd sin vikt av dig som kvinna
2009-01-23

    ej medlem längre
Mycket gripande!
2009-01-23

  Eaglemountains VIP
Nu saknar jag ord ......

Tröstekramar till DIG ..../Ted
2009-01-23

    Ken Cassel
Så sorgligt min älskade vän
Bra skrivet

Kramar
Massor med kramar

Kram
2009-01-23

  Larz Gustafsson VIP
En fasansfullt utsatt situation.
Det gör ont att läsa detta: "Vad hade jag gjort dig? Jag var ju bara ett litet barn..."
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP