Tillägnad Jesus Kristus, den Ende Sanne Guden, min Frälsare och Herre." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillägnad Jesus Kristus, den Ende Sanne Guden, min Frälsare och Herre.


KÄRLEKSRIKET

tack för ett meningsfullt liv!

mer än ett tidsfördriv

tack för den uppgift jag fått!

mer än en lyckolott

tack för den dag som är min

som jag vill ska bli Din

dagarna kommer och går

endast Guds Ord består

blommor och gräs vissnar ner

gårdagen finns ej mer

mitt i förgängligheten

skådar jag framtiden

tack för det liv som Du ger

för att Din vilja sker!

kallad och utvald och smord

ställd på denna jord

yttersta tiden är här

tack, att Du är den Du är!

LARZ GUSTAFSSON   090123-24




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-24 11:28



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Tacksamhetens ord av tro och hängiven kärlek...
2009-01-25

  Marie Å
Fint och kärleksfullt skrivet........ och det bästa av allt Han älskar dig.....
2009-01-24

  Måna N. Berger
Kärleksdikter kan handla om det hinsides riket också, ja. Kärleken har flera uttryck. Fint och innerligt skrivet.
2009-01-24

  anits VIP
Mycket vackert skrivit till Vår Herre
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP