Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skogen så mäktig så stor, en underbar plats att få vistas i


ATT FÅ FINNAS TILL

Jag går genom skogen, där rådjuren bor,
ser älgarnas spillning, som visar mig på
att här har dom gått strax före mig nu
idag

Jag tänker här kanske en björn har sitt
ide, där han nu ligger i dvala , och väntar
på att våren ska komma, jag tänker på
vargen som en gång sågs här, var är han
nu, ligger han kanske och ser på mig, som
går här på stigen så nöjd, så tacksam och
glad

Jag går på den stig, där jag känner varje
stock varje sten, jag känner mig trygg, här
får min själ, mitt hjärta ro

Jag lyssnar, jag känner in naturens ljud och
doft, jag går på den stig, där din närhet känns
stor och mäktig, jag följer dina spår, öppnar
mitt sinne tar in alla känslor, som finns här
och gör att jag gärna vill vandra här

Jag går genom skogen, som jag älskar och
ser som min vän, lyssnar till fåglarnas sång,
till vindens sus, glad att slippa höra stadens
brus

Jag vänder det börjar skymma, jag är glad att
jag tog mig ut, för att få känna glädje och ljus,
som jag vill ska få finnas i mitt innersta rum,
i min själ, i mitt hjärta


anits 25 januari 2009





Fri vers av anits VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-25 16:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Larz Gustafsson här.
Applåd!
2009-01-27

    Maria Malm
Värdefullt att kunna ta sig ut i naturen.
2009-01-26

  Ronny Berk
så vacker naturlyrik, en värdefull vandring väl beskriven...ja...
2009-01-25

  Fånga dagen
Det låter som en underbar natur som omger dig där du bor vår snö är nästan borta helt här i stockholm inte så vackert längre då
Du beskriver väldigt fint allt detta med en jordnära känsla
jag längtar till våren eller lite mer kramsnö nu är det kallt o grått

mvh ak
2009-01-25

  Eaglemountains VIP
Här håller jag med föregående talare ..... var jag går, i skogar berg och dalar ....
2009-01-25

  Larz Gustafsson VIP
"Var jag går i skogar, berg och dalar följer mig en vän, jag hör Hans röst. Väl osynlig är Han, men Han talar, talar stundom varning, stundom tröst", som C.O. Rosenius skaldade.
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP