Lucifer is a loser! Jesus is Lord!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lucifer is a loser! Jesus is Lord!


ÄVENTYRET EVANGELIUM

äventyret evangelium
det bästa i livet
är kostnadsfritt
du är bjuden på ett äventyr
allt är betalt så
stig in och sitt
resan kallas för
en pilgrimsfärd
den tar dig till platser
som du aldrig sett
resan går igenom
okänd värld
men alltihopa
är väl förberett
himmelriket
står för kostnaden
Gud fyller alla
behov som vi har
tills den dag
vi står förlossade
inför den Gud
som vill vara vår Far

LARZ GUSTAFSSON
18/5 2008






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-26 08:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Gud vann över den ``loser``livet med Gud, är det bästa äventyr !!!
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP