Detta handlar inte om någon pyramid med ett allseende öga, utan om Jesus, den levande och ende Guden." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Detta handlar inte om någon pyramid med ett allseende öga, utan om Jesus, den levande och ende Guden.


EN SKYMT AV HONOM SOM SER MIG


en skymt av Honom som ser mig
är mat för mitt hjärta, min själ
Han är Den Ende Garanten
för frid och mitt eviga väl
när vänner svika och skrymta
och inte tycks fatta ett dyft
får jag Hans anlete skymta
är jag därmed tröstad och lyft
jag anklagas, döms av mitt hjärta
Gud större dock är och vet allt
Hans blod tvättar bort syndens svärta
i Hans ljus får allt ny gestalt
det finns inget undangömt skrymsle
som Ljuset ej kan söka upp
mitt inre är blottlagt inför Dig
och granskas med sanningens lupp
den sanning som ofta kan smärta
har ett mål i sikte för mig:
att frigöra floden i hjärtat
den flod som har kommit från Dig
så strömmar av levande vatten
kan fritt flöda fram som en flod
välsignelsens källa är öppen
för den som är ren i Ditt blod

LARZ GUSTAFSSON påskaftonen 1994





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 08:39



Bookmark and Share


  mare VIP
Härliga ord ``mat för mitt hjärta min själ ``bra ordat....
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP