Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just nu när allt känns tungt och svårt, så sjunger en ängel om glädje och frid


EN ÄNGEL

En ängel, sjunger så vackert för mig i natten
ljuvliga toner som jag gömmer djupt i mitt
innersta rum

Vackra toner från himlen, som i varje ögonblick
fyller mig med ljus och glädje

Jag blundar känner din andes starka kraft, som
leder mig rätt

En ängel delar rum med mig i natt, bärare av
allt det goda, som får mig att känna friden och
lugnet

En ängel sjunger om kärlek och vänskap, om
tillit,harmoni och närhet

Min ängel får mig att känna glädje i allt jag
skapar, får mig att känna att jag är någon,
som har ett namn, inte bara är den där, som
jag så ofta fått höra

Min ängel vakar över mig i natten, får mig
att känna trygghet, och får mina rädslor att
försvinna en stund

anits 28 januari 2009






Fri vers av anits VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-28 00:07



Bookmark and Share


    wildrosen
underbar och känslosam...
2009-02-02

  Fånga dagen
väldigt betryggande känsla och mycket vackert skrivet
änglar finns
kram Anna-Karin
2009-01-28

  Eaglemountains VIP
Närvaron av ens skyddsängel, känns så trygg, och speciellt när man lyssnar till himlens toner ....

"Det bor en ängel i mitt rum
hon har sitt bo ovanför mitt huvud
hon gör mej lugn
och hon viskar till mej
allt det jag säger dej" .....

Eva Dahlgren
2009-01-28

  Bibbi VIP
Så underbart ljuvligt...jag gläder mig storligen med Dig.
Applåd och bokmärke.
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP