Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordskugga

Bomberna faller

här faller tårar bara

 

Och längst där uppe

efter att ha vidrört himlen

 

Vävnad av vattenblått

och kronbladens vita flor

 

Sakta som en låga

slocknar akvarellen

 

Nu har natten famnat allt

i jordskugga




Fri vers (Fri form) av Connie
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-28 00:45



Bookmark and Share


  genni VIP
Fin poesi.
2009-01-29

  Rolando Furioso
Snyggt poetat till en snygg bild.
2009-01-28

  Carola Zettergren
STRÅLANDE!!!!
2009-01-28

  aol
underbart poetat
2009-01-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
En fin dikt med fin bild som delger skuggor och ljus och skapar många metaforer.
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie