Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET NYA JERUSALEM

jag förväntar mig en stad

där allting glänser

allt är skinande och rent i härlighet

jag förväntar mig en frid

förutan gränser

jag skall njuta av den i all evighet

ingen fruktan, ingen oro, ingen ångest

för bekymmer existerar inte där

där ska alla fröjdas i en evigt lång fest

Gud har portförbjudit all form av misär

ingen som har kommit dit behöver stressa

ingen ska behöva digna under krav

du som känner du är kuvad eller pressad

kom och doppa dig i nådens djupa hav

Jesu blod ska ge dig tillträde till staden

himmelrikets huvudstad Jerusalem

är du sist just nu kan du bli först i raden

och bli med i pilgrimsskaran som går hem

LARZ GUSTAFSSON  090128




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-28 15:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar framtid som väntar dem som tagit emot Jesus som sin frälsare!
2018-10-09

  Måna N. Berger
Gott för dig att ha en plats där all stress är portad!
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP