Revolution for Jesus!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Revolution for Jesus!


TORSDAG PÅ TORGET



ser tillbaka på mitt liv
allt det vackra som har hänt
på förnedring jag har upplevt
och på känslor som jag känt
vem vet hur det ska bli sen?
vi vet bara hur det är
och vi minns hur det har varit
minns triumf och minns misär


framför ligger tomma år
måste fylla dem med nåt
jag vet att man inte kan
fylla dem med tid som gått
men jag har en uppgift här
har mitt kall och min mission
är man revolutionär
vill man ha revolution!


så jag letar inombords
bland allt fint som jag fått
hjärtat är ett stort förråd
på både ont och gott
plockar inte fram nåt trick
eller manipulation
inte gyllne år som gick
inte någon stulen ton



nej, jag släpper fram det Ord
som har fallit på min lott
skapat himmel
skapat jord
och som alltid har bestått
denna kroppshydda bryts ned
hela skapelsen nöts ut
men Guds Ord ska dock förbli
överleva substitut


nu ska jag ut på äventyr
se vad livet har att ge mig
nu ska jag ut på äventyr
kanske vill du följa med mig...?


LARZ GUSTAFSSON

Den 13 januari 2000 och den 29 september 2007






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-29 19:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Himmelrikets revolution är emellertid absolut inte politisk utan andlig.
Den förvandlar människan inifrån och ut. Inte tvärtom. För det fungerar inte.
Där Jesus flyttar in flyttar djävulen ut.
Tack för din kommentar, broder!
2009-01-29

    ej medlem längre
Ja, jag vill defintivt följa med dig även om vi kanske kan ha lite olika teologiska ståndpunkter. Jesus var ju trots allt den första och ursprungliga revolutionären och Hans budskap är det som ger mig frid och väcker tilliten i mitt annars så förr så sargade hjärta. Revolutionen för mig finns inte i det yttre utan i mitt inre. Någonstans så finns det ett möte som förändrar Allt...
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP