Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRUNDRAD

förunderlig nåd
ger förunderlig glädje
Din kärlek är villkorslös
det finns ingen botten
i källan Du gav oss
så ös, vilda hjärta, ös!
det sägs att det bästa
i livet är gratis
nu vet jag att det är sant
man lever ej blott
utav bröd och potatis
som köpts för
förvärvad slant
en rättfärdig lever
av tro på den nåd som
han fritt och för intet har fått
han blickar mot himlen
i barnslig förtröstan
och prisar sin Gud
för sin lott

LARZ GUSTAFSSON

080814




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-30 08:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, från ditt hjärta......
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP