2 Kor 5:17: Alltså, om någon är i Kristus är han en ny skapelse. Det gamla är förbi, se, det nya har kommit. " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2 Kor 5:17: Alltså, om någon är i Kristus är han en ny skapelse. Det gamla är förbi, se, det nya har kommit.


NÅGOT NYTT!

Gud har gjort nånting med dig

jag kan se du har förändrats

och det bästa som kan hända

hände dig

Gud har påbörjat ett verk

och Han fullbordar det också

Han har alltid varit kärleksfull

mot mig

något nytt har kommit nu

allting blev med ens förvandlat

Han har specialbehandlat

din person

början på ett äventyr

du kan se en ny dag randas

och vi kallar det för Guds

revolution

när en ny generation

gör sitt intåg på arenan

är det Ordet som är högsta

direktiv

himlen gör revolution

genom hjärtan Gud förenat

som är redo för ett

annorlunda liv

LARZ GUSTAFSSON   090130




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-30 12:21



Bookmark and Share


    Tea Alex
:) vilket fint kort!
2009-01-30

  mare VIP
Vad härligt !!
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP