En bön till Jesus Kristus, Den Ende Sanne Guden." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En bön till Jesus Kristus, Den Ende Sanne Guden.


SKINGRA MINA TANKAR

skingra mina tankar
med Ditt klara, varma ljus
jag är fast förankrad
i en boning i Ditt hus
när mitt hjärta bankar
ska det slå i ett ackord
med de instrument som
Du har tagit i Din vård

låt min dimma lätta
och gjut olja på min våg
så jag kan berätta
vad jag hörde
vad jag såg
är jag fast i sinnet
så bevaras jag i frid
trots all värk från minnet
från en annorlunda tid

LARZ GUSTAFSSON
080416




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-30 17:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin !!
2009-01-31

  Jack E. Gladh VIP
En privats sfärs atmosfär icke utan poänger.
2009-01-30

  Eva Langrath VIP
En hjärtinnerlig bön.

Eva
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP