Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dina ögons ljus

du sällsamma människa

som utan avsikt

efter egen vinning

kommer bakom

mina skyddande murar

sällsam är du


oförställd med

hjärtat öppet,

fylld av tillit

värmer du mitt inre


i mötet med dina ögons ljus,

hittar jag mitt

inne i din mjuka närvaro

plockar jag ned sten för sten

av mitt försvar och

låter det vittra sönder


vågar sakta tro igen

bygger 

en bro av vänskap




Fri vers av Gisela Nordell
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 00:14



Bookmark and Share


  Quasimodo
Varmt med livsinsikt för att bygga liv tillsammans, sten för sten med öppna portaler åt alla vädersträck !!!
2009-02-04

  Ewa Flower
Hur fint som helst! Vilken tacksamhet jag känner i det jag läser! Kram EWA
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell