Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sömnlöshet


sömn

jag vill drömma


 och föras bort


vädra  ut alla vinterdävna
tankar

i ett luftigt hav


av lekande fantasi


där allt blir möjligt

alla mina innersta

önskningar




Fri vers av Gisela Nordell
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell