Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den spelas om och om här hemma, "What if I do?" med Foo Fighters. Det här är en mycket fri tolkning och ett trötslöst försök att få det bitterljuva ur huvudet. Det lär inte lyckas.



Följsamheten själv


Du håller mig vaken om nätterna
Så följsam är jag
Din röst och allt som jagar dig
jagar också mig

(Om du bara visste)

Fram och åter och fram igen
mellan din ebb och flod
där flyter också jag

Inifrån och ut och in igen
genom dina brännhål
där kryper också jag

(Du får inget veta)

Det som har byggt bo här
är tillräckligt skrämmande för mig
men det finns bara plats för en orkan

Tänk om jag älskar
Tänk om jag inte...
Tänk om jag älskar
Tänk om jag inte
...

Och allt jag gav upp för att hitta dig

Tänk om jag älskar
Tänk om jag inte...

Tänk om jag älskar
Tänk om jag inte...


Och allt jag gav upp när jag hittade dig






Fri vers av AC
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-08-31 14:11



Bookmark and Share


  Propella
Det här är en av de texterna som suger mig fast, och som jag kan återkomma till ett flertal gånger - bara för att få återuppleva och hitta nya skiftningar. Gång på gång.
2005-09-01

  Dan Linder
Stark tolkning av denna låt. Vilket skönt flow..."älskar, älskar inte"-stroferna är som loja vågor mot en strand. Vaggas till ro - inte till sömns.
2005-08-31

    ej medlem längre
Bra! Fastnade speicellt för:
Så följsam är jag
&
mellan din ebb och flod
där flyter också jag
Inifrån och ut och in igen
genom dina brännhål
där kryper också jag
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC