Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förut. Då. När jag tog ett stort steg.


För att ... (ta steget)

För att det går en buss var morgon
för att Du tar den varje dag
för att Du gör som många andra
och följer minsta motstånds lag

För att det går ett tåg till himlen
för att Du en dag står på dess perrong
säger jag: - Kapa bussen här och nu, känn
att du kan styra vart Din resa har sin gång!

För att det finns så många resor
för att så mycket finns att se
för att Ditt liv som blommans är förgängligt
Tag rodret själv, styr ut på livets odyssé.




Fri vers av Lina Olivia
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-09 19:58



Bookmark and Share


  Gawain
Ohoj, styr själv. Roder är till för att styras, det är till detta och blott detta de är för. Hur bra som helst.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Lina Olivia
Lina Olivia