Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tolkning


Gott att veta när det är min tur att resa...

 

Läser idag här på poeter om varför sömnen är dygnets viktigaste tid. Har inte precis tänkt i dessa banor tidigare men med en förnämlig berättelse av Mr Lindemann tolkar tanken in...

Det är i sömnen och drömmarna, då de dröms på rätt nivå, det är där man ledsagar sina medmänniskor till paradiset om det är så att de förirrat sig och gått vilse väg.

Gott att veta att dessa sömnens timmar är så betydelsefulla inte bara för mig utan för mina medmänniskor på resan till paradiset. Gott att veta att kanske även jag ledsagar dessa själar.

Gott att veta när det är min tur att resa... förhoppningsvis till paradiset!

 

 




Övriga genrer av KristinaE
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-18 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE