Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlös

Varje dag en känsla av att inte finnas
Att alltid och konstant oroa sig för sånt jag inte borde
Det som har varit är borta och inget som kommer åter
Konstant tänkande
Aldrig avbrott
Men så kom du in i mitt liv
Väcker sånt jag trodde jag tappat och också tryckt undan
Nu inser jag att
Ingen känner mig så väl som du
Ingen ser mig som du gör

Rädd eller inte vet inte vad jag ska känna

Frågan är vad händer nu inom mig och hur går jag vidare...

Kan inte stanna här...vill inte stanna här




Övriga genrer av Pulvret
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-09-03 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvret