Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför är man så himla feg

varför är man så himla feg ?
varför .fins det någon anledning ?
man smyger och går runt och låsas fast över alt så seger dom
\" vi älskar dig ju dig ändå det spellar ingen roll hur du ser ut eller vad du gör \"
man vill ju bara fråga varför ljuger ni ?
det är ju inte snat för är man inte som ni vill så blir ni ju
\"oroliga\" och \"beskundrade\"
och för gör man inte som ni seger man inte som ni då är man ju anurlunda det är ju inte bra det kan ju vara farligt
så man går tyst och smyger och låsas för att dom skall hålla sig lungan
men kommer dom på än med att tycka anurlunda eller vara lite egen
då är allt \"viälskar ju dig en då \" borta då finns bara varför gör du så eller förstår du inte att så kan man inte tycka
altså så ljuger dom dom vill ha än precis som dom
dom vill ha en jävla merjonet doka som lyder deras minsta vink
så man smyger och låsas och gråter inom bords i hopp att
man duger




Fri vers av drygare än yes
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-04 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drygare än yes