Till min vän och syster Mare som uppmuntrade mig enormt mycket i dag. Ler fortfarande inombords. Gud välsigne dig!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till min vän och syster Mare som uppmuntrade mig enormt mycket i dag. Ler fortfarande inombords. Gud välsigne dig!


SOLGLITTER I BLODOMLOPPET

solglitter i blodomloppet

vårbäckar som porlar glatt

ny glädje som bor i hoppet

ljuspunkter i sodomsnatt

fri lejd ända hem till himlen

vad som än må hända här

vi lever i midnattstimmen

Du byggde en bro som bär

vi stöder varann i kampen

strör solglitter i varann

vi struntar i stöveltrampen

vi vet vad vår Jesus kan!

LARZ GUSTAFSSON   090223




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 14:45



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En underbar titel och en verkligt fin tillägnan. Vänskap är något fint!
2009-02-25

    Tea Alex
Åh så fint! Vänskap är guld värt! :)
2009-02-23

  mare VIP
Fint diktat, Larz.... solglitter, så fint ;)
God bless you !!
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP