Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon annans

i det här ögonblicket
skriver jag mig själv
på armen

för att glömma
glömma det som varit
glömma längtan

det stora svarta
allt där innuti

Det är mitt namn
men det vill tillhöra
någon annan




Fri vers av virre
Läst 538 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-23 15:23



Bookmark and Share


  Alstermark
Snyggt, stilsäkert, känslostarkt och medryckande.
2009-02-23

  Suzy med punkterna
Skickligt skrivet med känsla
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

virre