Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid i undran

 

Inom tidens rum av evig väntan

månader som passerar

där tystnaden blir tystare än

tiden

 

Andas eviga andetag

i drömmar som skänker natten

liv

och dagen hopp

 

Tidsaxeln förblir en linje

ett streck

oändligt fyllt med

längtan

 

Väntar på den nya tidens

förlossning

dagar ryms i månader 

där livet växer

inom ramar för

tidens existens

 

Dagen du som en nyfödd

kommer 

till mötes 

genom livmödrars ödmjuka

styrka

 

Dagar när livet

födds på nytt

då längtan lämnar kroppen

fyller den med

kärlekens glädje

 

Innerliga

möten

väntar

i nuets här

 

stilla andas vi tillsammans

 

nu

är väntan över

nu

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-26 02:11



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vacker poesi...Underbart
2009-03-21

  Maria T
En innerligt vacker dikt om
längtan, väntan i tystnaden
i livets olika passager.
Vacker bild.
2009-03-20

  Ronny Berk
så innerligt vacker poesi, om tiden som omsluter tystnaden, om livs undran inför nytidens ankomsttider ! tycker mycket om ! ja ...
2009-03-06

    Bodil Sandberg
En helt fantastiskt vacker dikt - så mycket positiva vibrationer..så mycket ljus


Innerliga möten väntar i Nuets här..stilla andas vi tillsammans

tack för detta ..varma hoppingivande vår-spirande!
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE