Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PRIMADONNOR

förväntansfulla ansikten

med tillhörande kroppar

stiger av lokalbussen

går sen på stan och shoppar

från en boutique till nästa

trippar dessa primadonnor

det är ett sätt att tillbringa

den tid som kallas tonår

LARZ GUSTAFSSON  




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-03 17:38



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Månne de unga blundar
innan allvaret stundar?!
Carl-Erik
2009-03-03

    ej medlem längre
Känns igen av mig som har en tonårsdotter...
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP