Musik: Larz Gustafsson

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Musik: Larz Gustafsson




PROTESTERAR MOT MIG SJÄLV

jag protesterar mot mig själv

nu får det faktiskt vara nog

jag har förlorat den terräng

jag under jubel återtog

nu slår jag näven i mitt bord

och kanske går det mitt itu

jag protesterar mot mig själv

och jag vill se förändring nu

nu är jag trött på allt mitt tjat

det gör mig stingslig och nervös

och folk som tjafsar runtomkring

gör att jag känner mig skabrös

jag protesterar mot mig själv

och mot min oanständighet

mot brist på återhållsamhet

och mot min aggressivitet

min flyktväg spärras av mig själv

jag måste flytta på mig nu

det finns en lösning på det här

det är den Vägen som är Du

LARZ GUSTAFSSON   090304




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-04 09:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivit ärligt och rakt
känns det
2009-03-05

  Marie Å
Bra skrivet
Detta känns ärligt och starkt.......... och du har lösningen...
2009-03-04

  Suzy med punkterna
Självinsikt är den bästa insikten.Bra skrivet!
2009-03-04

  mare VIP
Starka rader från ditt hjärta !!
2009-03-04

  kath
Hav tröst - du kommer dit ... känslan här är genuin och stark ---
2009-03-04

  Elaine.S VIP
Bra skriven, och så tonsatt också, och jag kan känna att de här orden är så ärliga och finurliga att den skulle kunnas sjungas och skrivas under på, av många...ibland pågår en kamp inom en, mot en själv...
2009-03-04

  Mats Henricson
Klart "cool" protest, gillar den, är, också, Övertygad Om att den kommer från Hjärtat !
2009-03-04

  Svartsilver
jag ser att du vill ha kontroll över ditt liv.
och jag tror du kommer att lyckas om du förlåter dina felsteg:)
2009-03-04

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP