Ditt lilla, gulliga irrbloss!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ditt lilla, gulliga irrbloss!


SYSTER IMPULS

torsdag i mars

stiger ut i en stad

den kan göra mig svag

den kan göra mig glad

på vinst och förlust

mest av allt lust

vandrar jag fram

i en stad på en kust

möten i maj

längtan spirar och gror

främling i stan

där bara främlingar bor

önskebrunnsbarn

med lyckoslant i din hand

vem lotsar dig

så att du kommer iland?

linssoppans doft

egyptisk lök i ditt kök

hur långt ser DU?

ser du runt närmaste krök?

kom till min stad

låt mig förklara för dig

datorn kan ej

berätta allting om mig

örnperspektiv

ger nya val i ditt liv

rätt direktiv

ger dig ett sjumilakliv

frukt fordrar sådd

frukt kräver

rensning och ans

sans och balans

när ska ditt LIV få en chans?

glöm om du vill

jag ville bjuda dig till

fest i Guds hus

långt bortom "liv"

som står still

pärlan du bär

vill sprida återsken här

värms av den eld

som renar, helgar, förtär

LARZ GUSTAFSSON    090305




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-05 12:14



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Härliga ord som känns enormt levnadsglada
2009-03-06

  Marie Å
Härliga rader....
2009-03-05

  mare VIP
Fint skrivet !!
2009-03-05

  anits VIP
Mycket fint skrivit om den
stad du lever och vandrar i
2009-03-05

    ej medlem längre
En fin text om din stad du fått till här!
2009-03-05

    Tea Alex
Jättefint! :)
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP