Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DETTA VÄLSIGNADE NU

i detta välsignade nu

strax innan min 

framtid tar vid

i detta välsignade nu

där jag kopplar av från all tid

jag känner mig

ansvarslöst fri

finns till i den stund

som jag fått

i detta välsignade nu

känns "brått"

som ett olidligt brott

LARZ GUSTAFSSON   090305




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-05 16:05



Bookmark and Share


  Marie Å
Känner sådan frid i dessa härliga rader........ en välsignad stund
2009-03-05

  mare VIP
Den stunden......underbar...
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP