På väg till ett kristet möte." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På väg till ett kristet möte.


FREDAGSKVÄLLENS LJUD

fredagskvällens ljud

och ytterst få som prisar Gud

bilmotorers vrål

nånstans en skränande idol

fredagskväll igen

hos många stiger spänningen

själv tar jag det lugnt

det har gjorts avslut och satts punkt

skymning riket runt

jag drömmer allt annat än sunt

skymning som sig bör

och från min plats härutanför

ser jag hur ni gör

själv står jag bara här och stör

inget snyggt diplom

men dock förblivande shalom

fredagskvällens ljud

en mänsklighet har glömt sin Gud

LARZ GUSTAFSSON   090306




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-07 08:30



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Sista raden är tung och viktig, ett bra avslut på denna betraktelse
2009-03-07

  anits VIP
Fint skrivit, tyvärr har nog
många glömt sin Gud,
vrålet av bilar utanför mitt
fönster i sen frdagstimme
vittnar om det
2009-03-07

  Marie Å
Fint skrivet.....
och tyvärr har du nog rätt.... Han får inte alltid vara med
"fredagskvällens ljud
en mänsklighet har glömt sin Gud"
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP