Budskapet är entydigt: "Helga er, för i morgon skall HERREN göra under bland er." Vidare: "Utan helgelse får ingen se HERREN"." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Budskapet är entydigt: "Helga er, för i morgon skall HERREN göra under bland er." Vidare: "Utan helgelse får ingen se HERREN".


RESAN GÅR VIDARE

dessa nymålade läppar

jag så gärna ville kyssa

som ett outforskat hav

där jag så gärna ville kryssa

reportageresan går vidare

med fler observationer

och musiken som hugsvalar mig

är hemlandssångers toner

om en tvehågsen står skrivet att

han inget har att hämta

och på avstånd hörs

hur entydigt

den lilla klockan klämtar...

LARZ GUSTAFSSON   090307




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-07 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP