Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det kristna livet är ingen hobbyverksamhet.


PÅ DENNA SIDAN BRON

ibland kommer stunder

då jag inte vill existera

ibland sker små under

som får mig att triumfera

än är jag kvar här

ingenting har tagit knäcken på mig

Du är min Fader

och jag vet att jag alltid kan nå Dig

kristen på deltid

är ett pseudoliv

jag vägrar leva

ge mig min heltid

den är värd att eftersträva

det här är ingen lekstuga

och inga trivselkvällar

det här är krig och kamp

med skarpa lägen

hårda smällar

ibland kommer stunder

då jag undrar vart Du för mig

jag känner jag går under

och att omgivningen stör mig

ett ord från Dig

förvandlar momentant situationen

då får jag frid fast

jag ej är på andra sidan bron än

LARZ GUSTAFSSON   090310




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-10 15:07



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra rader från ditt hjärta.........
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP